fbpx
Details
Start:

June 23 - 18:30

End:

July 14 - 20:00

Event Tags:

budapest, lézi, movement, movement class, yoga

Click to Register: https://www.eventbrite.co.uk/e/the-lezi-movement-lab-tickets-160170677809
Organizer

Lazy Women

Website: https://www.eventbrite.co.uk/o/lazy-women-30658096874
Venue

Manyi

16 Margit Körút, 1027 Budapest

Budapest, HU, 1027

A Lézi amatőr mozgóknak biztosít teret arra, hogy megtanulhassák testüket egészségesen, biztosan használni rendszeres mozgás keretein belül.

Újra itt a LÉZI! Új helyszín, új energia, és reméljük, hogy új arcok is:)

LÉZI finally returns with a new venue, new energy, and hopefully, some new faces:)

// Please scroll down for English //

Az óra minimális díjért látogatható (400 forint), hogy a teremköltségeket állni tudjuk. Please note that we ask all participants to contribute to the venue costs (400 HUF per person).

✫✫✫✫✫✫✫✫✫✫✫✫✫✫✫✫✫✫✫✫✫✫✫✫✫✫✫✫

MIRŐL SZÓL A LÉZI MOZGÁSMŰHELY?

A foglalkozás amatőr mozgóknak biztosít teret arra, hogy megtanulhassák testüket egészségesen és biztosan használni rendszeres mozgás keretei között. Célunk, hogy kényelmes otthonra találjunk a testünkben, és megfigyeljük, felfedezzük miként tudhat mozogni és fejlődni.

Az órák erőnléti és állóképességbeli feladatok mellett a hajlékonyság és mobilitás fokozására is törekszenek. Kortárs- és kontakttánc alapokkal, jógával és improvizációs technikákkal ismerkedünk majd, hogy több rétegében megismerhessük a testünk mozgási lehetőségeit. Mivel a terem viszonylag kicsi és emiatt a csoportlétszám legfeljebb tíz fő, az órák anyaga kívánságaitok és javaslataitok szerint hétről-hétre alakítható.

MIT HOZZ MAGADDAL?

Kényelmes öltözékben gyere, fontos, hogy jól érezd magad abban, amit viselsz. Öltöző van, mosdók is. Kérünk hozz magaddal egy palack vizet és a hosszabb hajú lányok és fiúk hajgumit se felejtsenek el berakni a táskába! Ha szeretnél hozhatsz jógamatracot az erősítő és nyújtógyakorlatokhoz, de egy-két szőnyeget mi is biztosítunk.

TOVÁBBI INFÓK ÉS JEGYEK

Bármi kérdésed lenne, bátran fordulj hozzánk emailben: hello@lazywomen.com, vagy keressétek Dorkát személyesen ezen a címen: farkas.dorottya314@gmail.com.

Az óra minimális díjért látogatható (400 forint), hogy a teremköltségeket állni tudjuk. Kérjük foglalj magadnak jegyet, mert a résztvevők száma sajnos nem haladhatja meg a tíz főt. Az óra végeztével lesz lehetőség tetszőleges összeggel hozzájárulni Dorka munkájához (éppen mindenféle kertész cuccokra gyűjt…).

Van egy Facebook csoportunk is, ahol minden kérdésetekre választ kaphattok és minden javaslatotokat megoszthatjátok.

Hamarosan találkozunk, addig is foglaljatok jegyet, hangolódjunk rá a lézi létre!

BORÍTÓT KÉSZÍTETTE Juhász Dorottya

✫✫✫✫✫✫✫✫✫✫✫✫✫✫✫✫✫✫✫✫✫✫✫✫✫✫✫✫

WHAT IS THE LÉZI MOVEMENT LAB ALL ABOUT?

The series is aimed at amateur people of all genders who would like to learn to use their bodies in a healthy way and take care of it through regular movement. Our objective is to get comfortable in and with our bodies, and see how it can move, explore, and improve.

Sessions will be about strength and flexibility, stillness and mobility. We will use the basics of yoga, contemporary and contact dance, and improvisation to experiment with our bodies. Since it is a tiny, intimate space and a group limit of ten people, the class content is attuned to the level of the group. The lab is also very open to your wishes, preferences, suggestions.

WHAT TO BRING?

Make sure to wear comfortable clothes for the session, it is important to feel at ease in whatever you have on. There is a changing room and bathrooms available. Please bring some water with you, and those with longer hair, don’t forget your hair tie. Please bring along your yoga mat if you prefer that to the floor, but we shall be able to provide a few mats ourselves.

FURTHER INFO AND TICKETS

Feel free to email us about any queries: hello@lazywomen.com. Or you can email Dorka directly (farkas.dorottya314@gmail.com).

You will have to book your tickets because the space is rather small, which means there is a max. number of ten people for one session.

This is a non-profit event, but a small amount of 400 HUF will be asked for to cover the venue. After the event, there will also be an opportunity to donate some, if you wish to (Dorka is saving up for new gardening equipment…).

We have a Facebook group, where all questions are welcome and discussion on class content is encouraged.

Can’t wait to have you, book a ticket, and let the lézi flow begin!

ARTWORK BY Dorottya Juhász